">

Afegeix el teu negoci a Vilanova.info

Tens un restaurant, bar, cafeteria.. ? Ofereixes serveis turístics? Vols afegir un hotel, camping o lloc on allotjar-se per dormir ?

Zona auto administrable amb textos, imatges, logotip i promocions personalitzables.
Classificació en categories i fàcil indexació a google.
Difusió de les novetats del teu negoci a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus i Pinterest.
Estadístiques i notificació al correu electrònic sobre l'abast i repercusió de les publicacions a les xarxes.
Possibilitat d'escollir una o diverses ciutats: Alcanar, La Ràpita, La Sènia, Ulldecona, Vinaròs, Benicarló, Castelló, Sant Jaume d'Enveja, Deltebre, Barcelona, Tortosa, Tarragona, Reus, Mora d'Ebre, L' Ampolla, Vilanova i la Geltrú.. entre d'altres.
Banners publicitaris del logotip amb visibilitat a totes les seccions de la web.
Arriba a clients potencials i incrementa les ventes.
Ubicació en mapa interactiu per a que et localitzen ràpidament.
Tens dubtes o no ho tens clar? Et contactem per telèfon o e-mail sense cap tipus de compromís!

text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.0189 seconds

Avís Legal i Política de privacitat

Avís Legal

A continuació s’exposen els termes i condicions d’ús del lloc, en compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI) li informem de les següents dades:

Ciutats.info / Secumapa punto Info S.L
B-55659056
Pintor Fortuny 1 Baixos

43530 Alcanar (Tarragona)
Inscrita en el Registre Mercantil de Tarragona, tom 2881, foli 1, inscripció 1 amb fulla T-48428
info (arrova) ciutats.info

En endavant CIUTATS.INFO

El site Vilanova.info amb url http://www.Vilanova.info és propietat de CIUTATS.INFO

Els drets de propietat intel·lectual de la web, disseny gràfic i codi, són titularitat de CIUTATS.INFO i no es permet la reproducció total o parcial d’aquesta web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, la seva difusió, ni la seva modificació, transformació o descompilación, sense el permís previ i per escrit del seu titular, CIUTATS.INFO

– CIUTATS.INFO no serà responsable dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir-se, ni dels defectes tècnics, qualsevol que sigui la seva naturalesa, que es derivin de l’ús de la informació i de les matèries contingudes en el seu web site. Els enllaços (Links) i hipertext que possibilitin, a través d’http://www.Vilanova.info, accedir a l’usuari a prestacions i serveis oferts per tercers, no pertanyen ni es troben sota el control de CIUTATS.INFO; aquesta entitat no es fa responsable ni de la informació continguda en els mateixos ni de qualsevol efecte que poguessin derivar-se d’aquesta informació.

– CIUTATS.INFO no es fa responsable de l’incompliment de qualsevol norma aplicable en què pugui incórrer l’usuari en el seu accés al website http://www.Vilanova.info i/o en l’ús de les informacions contingudes en el mateix.

– CIUTATS.INFO podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda en el Web-Site http://www.Vilanova.info.

– CIUTATS.INFO no es fa responsable de l’ús il·legítim que terceres persones puguin fer dels noms de marca, noms de producte, marques comercials que, no sent propietat d’aquesta entitat, apareguin en el website http://www.Vilanova.info. Tampoc es responsabilitza de la integritat, veracitat i licitud del contingut dels enllaços a les webs a les quals pugui accedir-se des d’http://www.Vilanova.info.

– Així doncs, l’usuari és l’únic responsable de l’ús que realitzi dels serveis, continguts, enllaços (links) i hipertext inclosos en el website http://www.Vilanova.info

Privadesa

Vilanova.info no recapta dades personals. Les dades rebudes en consultes via e-mail són sempre eliminades dels nostres servidors després de contestar i resoldre les consultes, no passant a formar part de cap arxiu, ni sent tractades de cap altra forma.